Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов член, нови проблеми

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

това са софтуера е доста несериозно
    все пак това не е прозорец за да хване вирус

Comment

Първоначално публикувано от Tsetso Milanov Покажи съобщение
      А ако все пак се окаже това, моля ви дайте препоръка кой във Варна може да смени софтуера на копютъра грамотно. Ако няма такъв във Варна, в София кой точно сервиз/майстор може да пренсталира въпросния софтуер и каква горе-долу е цената.

Очаквам вашите мнения
      Колегите са ти казали, отиди при сервиза във Варна и търси Вихрен.

2.4JTDm

Comment

За да приключа темата - наистина Вихрен се оказа човека. При пълната диагностика, която направи, се оказа, че пета дюза не разпрашава горивото. Сменихме я с нова и всичко си дойде на мястото. Благодаря още веднъж на всички, които помогнаха. И ако имате проблеми с Алфа (и не само) сервиза в началото на магистралата във Варна е вашето място.

Апропо, малко оф-топик, но полезно: в сервиза на ФИАТ/Мазда "Италиа Ауто" под магистралате недейте дори да стъпвате - некомпетентни колкото си искат, бяха ми карали колата 11 километра (оставена за проверка на парктроник !?! ) и ми бяха свили или просто загубили два тампона на капака и двигателя, един Господ знае какво са търсели там ... каквото и да кажа за тях - малко ще им е.
        Last edited by Tsetso Milanov; d.m.y г., 21:30.
        Alfa 159 2.4 JTDm

Comment

Апропо, малко оф-топик, но полезно: в сервиза на ФИАТ/Мазда "Италиа Ауто" под магистралате недейте дори да стъпвате - некомпетентни колкото си искат, бяха ми карали колата 11 километра (оставена за проверка на парктроник !?! ) и ми бяха свили или просто загубили два тампона на капака и двигателя, един Господ знае какво са търсели там ... каквото и да кажа за тях - малко ще им е.
          Как какво са търсили - да видят , да пипнат какво е направил италианеца И после се обзалагам , че е имало 11 км яка газ от "съвестните" служители в сервиза Тези освен да ти съсипят колата , друго не биха направили . Както сам се убеди - с такава кола само в доверен сервиз
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

За да приключа темата - наистина Вихрен се оказа човека. При пълната диагностика, която направи, се оказа, че пета дюза не разпрашава горивото. Сменихме я с нова и всичко си дойде на мястото. Благодаря още веднъж на всички, които помогнаха. И ако имате проблеми с Алфа (и не само) сервиза в началото на магистралата във Варна е вашето място.

Радвам се че са я оправили
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Радвам се че са я оправили
              Интересно имало и други повреди освен колектора
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                Интересно имало и други повреди освен колектора
                Явно да
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                X